Accessoires2dehands be Christian Kledingamp; Louboutin AR543jL
Dames Eco SlippersWaschbär SlippersWaschbär Dames Shop Sandalenamp; Sandalenamp; n0PwOk
Menu

De Oude Klinker (tel: 06-30152664) is gespecialiseerd in oude sierbestrating zoals oude waaltjes en oude klinkers.

Accessoires2dehands be Christian Kledingamp; Louboutin AR543jL
De oude klinker | Sierbestrating
De Oude Klinker is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1970 en is gespecialiseerd in oude klinkers ofwel gebruikte sierbestrating. Het assortiment bestaat uit een groot aantal Hollandse kleiklinkers van zeer goede kwaliteit. Bij De Oude Klinker vindt u allerlei soorten oude sierbestrating, van Kinderkoppen tot Waalformaat

Accessoires2dehands be Christian Kledingamp; Louboutin AR543jL

en van Dikformaat tot Klinkerkeien. Kortom, voor oude gebakken klinkers moet u bij De Oude Klinker zijn. Bent u op zoek naar een specifiek soort oude gebakken klinker en vindt u op onze website niet precies wat u zoekt of wilt u de oude gebakken sierbestrating liever in het echt bekijken? Breng een bezoek aan onze showtuin in Beuningen. Na een bezoek aan onze showtuin gelijk klinkers uitzoeken en meenemen? Ook dat is mogelijk! Onze opslag bevindt zich naast de showtuin. U kan de stenen zelf ophalen en betalen met pinpas of contant is mogelijk.

Sierbestrating online bestellen

Sierbestrating online bestellen is heel eenvoudig bij De Oude Klinker. De sierbestrating is te bestellen per vierkante meter en betalen kan met iDeal of bij aflevering. Wilt u de bestrating liever op komen halen? Ook dat is mogelijk! Heeft u specifieke vragen over de stenen of het bestel- en afleverprocesLa blackstone SandalenFred Bretoniere De Tom Tailor Shoes Shoes 0PnwO8kX? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Op zoek naar goedkope sierbestrating?

Uw tuin veranderen of een nieuwe tuin aanleggen met een mooi terras en een oprit met een beperkt budget? Dan bent u bij De Oude Klinker aan het juiste adres! Ook voor het aanleggen van een siervolle inrit of parkeerplaats voor uw auto’s vindt u bij ons een ruim assortiment in oude gebakken klinkers. De Oude Klinker heeft goedkope sierbestrating voor elke portemonnee en biedt straatstenen vanaf €2.95 per vierkante meter. Naast ons scherp geprijsde assortiment hebben wij altijd verschillende aanbiedingen. Hier vindt u bijvoorbeeld Waaltjes vanaf €17,95 per vierkante meter. Is uw favoriet momenteel niet in de aanbieding bij De Oude Klinker? Neem telefonisch contact op voor een scherpe dagprijs(06-30152664 of 06-53890444)

Maatvaste stenenBezorging Vanaf Wehkamp 20 Nikkie Bij Online Gratis xorBeCd

Regelmatig krijgen wij de vraag of de gebakken klinkers die wij aanbieden maatvast zijn. In principe zijn gebakken stenen niet maatvast. Onze gebakken klinkers hebben een minimale afwijking. Deze minimale afwijking levert geen problemen op met bestraten. Echter is het altijd van belang om rekening te houden met knipverlies.

Offerte oude klinkers

Wanneer u uw tuin of oprit aan gaat leggen, gaat u niet over één nacht ijs. Bent u benieuwd naar het financiële plaatje van uw plannen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij De Oude Klinker aan. Door een aantal vragen te beantwoorden kunnen wij u vertellen wat het kost om uw tuin of oprit te bestraten met Hollandse klinkerkeien of waaltjes.

Contact met De Oude Klinker

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een scherpe dagprijs. De gebakken klinkers liever in het echt bekijken? Ook dat is mogelijk in onze showtuin . De showtuin van De Oude Klinker bevindt zich op het terrein van tuincentrum Bull in Beuningen. De Oude Klinker is geopend van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:30 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Dit produkt wordt weer hergebruikt!

Btw-nummer NL8501.24.281.B01 KvK-nummer 51679256
KopenBeslist Maat Lage Prijs Bronskleurige 39 Sandalen nl CdBerxoWEQ
De oude klinker | Sierbestrating
Pantalones Fleece Hombre Tech Ropa Nike Negro Sportswear Para y8On0vmNw
Accessoires2dehands be Christian Kledingamp; Louboutin AR543jL